Over ons


Mac I.S. is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het bedenken en leveren van maatwerk relatiegeschenken, promotioneel textiel, premiums, bedrijfskleding, beursartikelen, eindejaarsgeschenken, kerstpakketten, import en export wereldwijd. Keer op keer met de juiste kwaliteit en ‘touch’ om een sterke en positieve indruk achter te laten.

 

Maatwerk

Maatwerk is daarin onze kracht en passie. Waarbij wij het vertalen van promotiedoelen naar een geschikt product hebben geprofessionaliseerd tot onze core business. In ons maatwerktraject staat co-creatie centraal, waarbij wij samen met de klant van concept naar eindproduct werken.
 

Netwerk

Naast ervaring heeft Mac I.S. een wereldwijd netwerk. MacLennans zitten al meer dan 3 eeuwen in de handel, met hechte relaties in het verre oosten. Hierdoor hebben wij een groot netwerk aan handels- partners en kunnen wij tegen scherpe prijzen producten aan onze klanten leveren.
 

Mentaliteit

Als familiebedrijf houden we de lijnen graag kort en kunnen wij snel schakelen. Bij Mac I.S. heerst geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een hoge passie voor ambacht, creativiteit en resultaat.
 

MAC I.S.
Populierenhout 24
2994 HM
Barendrecht

T: (0180) 76 47 07
E: sales@mac-is.nl

Stuur ons een bericht