Over ons

Mac International Sales is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het bedenken en leveren van maatwerk. 

Wij bieden relatiegeschenken, premiums, gadgets & beursartikelen met branding van uw logo of boodschap, zowel customized als custom-made. Bovendien gebeurt dit altijd met hoogwaardige kwaliteit en de juiste ‘touch’ om een sterke en positieve indruk achter te laten.

 

“Teamwork makes the dream work”

 

Voor gepersonaliseerde kleding, bedrijfskleding en headwear, kunt u bij ons dochterbedrijf Mc Custom Supply terecht.

Doormiddel van een ruim aanbod aan decoratiemogelijkheden zoals o.a. bedrukking en borduring, zorgen zij ervoor dat uw apparel dé perfecte blikvanger wordt.

 

Bezoek de websites: www.mccustomsupply.nl 

&  www.mccustomsupply.com

 

 

Door deze fijne samenwerking wordt het u gemakkelijker gemaakt om alles te vinden waar u naar op zoek bent!

 

Maatwerk

Maatwerk is daarin onze kracht en passie. Waarbij wij het vertalen van promotiedoelen naar een geschikt product hebben geprofessionaliseerd tot onze core business. In ons maatwerktraject staat co-creatie centraal, waarbij wij samen met de klant van concept naar eindproduct werken.
 

Netwerk

Naast ervaring zitten de MacLennans al meer dan 3 eeuwen in de handel met hechte relaties in het verre oosten. Hierdoor hebben wij een groot netwerk aan handels- partners en kunnen wij tegen scherpe prijzen producten aan onze klanten leveren.

 

Mentaliteit

Als familiebedrijf houden we de lijnen graag kort en kunnen wij snel schakelen. Bij Mac I.S. heerst geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een hoge passie voor ambacht, creativiteit en resultaat.
 

Stuur ons een bericht